Известие

Collapse
No announcement yet.

Новата Алфа Ромео 169!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

този синия последния най- ми е при сърце, въпреки че втория също изглежда много зъл , макар и малко мейн-стрийм
    sigpic
    днес съм в почивка ---

Comment

Това е "render" те хората са си го написали.
      Освен това още не са избрали платформата на която ще я правят тая толкова чакана 169-ка. Мазерати ли ще е, що ли...
      Иначе снимката от Ауто Билд (2-рата) най-ме кефи.
      Ама до 2011 колко още предположения ще видим
      sigpic"
      Има много добри спортни коли на пътя...Знам, изпреварвам ги през цялото време"

Comment

Първоначално публикувано от Gecata Покажи съобщение
        Това е "render" те хората са си го написали.
        Освен това още не са избрали платформата на която ще я правят тая толкова чакана 169-ка. Мазерати ли ще е, що ли...
        Иначе снимката от Ауто Билд (2-рата) най-ме кефи.
        Ама до 2011 колко още предположения ще видим
        предполагам този път ще изкарат наистина нещо добро както 8С
        landikar
        Аз се кефя на всеки който стъпи на пистата независимо какво кара и как го кара......

Comment

от толкова хубави варианти ше искарат най-грозния като от първата снимка, че може и по зле...
          Алфа 164 2.0Т.С. 95г. - на части !

Comment

готини са и двата варианта-браво номер 1 е
            Last edited by donmitio; d.m.y г., 10:55.
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от MaVrUt Покажи съобщение
              от толкова хубави варианти ше искарат най-грозния като от първата снимка, че може и по зле...
              И аз мисля така

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

Всички варианти са готини , ама наистина ще е зле да напомня на мерцедесче...
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

цялата работа е педераска. Важно е ко е под капака... лошото е че 2011 и 500 коня няма да стигат.

http://www.facebook.com/VenturaGarage
                  Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от ne0 Покажи съобщение
                    цялата работа е педераска. Важно е ко е под капака... лошото е че 2011 и 500 коня няма да стигат.
                    2011 за масова лимузина 500 коня са си баш бая добре, все пак няма да е топ изпълнение тип с63 или бумер 760
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                      2011 за масова лимузина 500 коня са си баш бая добре, все пак няма да е топ изпълнение тип с63 или бумер 760
                      Ако от 2010 година в ЕС направят огромен данък за емисии СО2 над 130 гр/км, както доста упорито се говори, основните двигатели на Mercedes S-класа ще станат 1,8 литра.

То вече има такъв прототип, показаха го в Женева. Mercedes S 180 DiesOtto с мощност 238 к.с., въртящ момент 400 Нм и среден разход 5,3 л/100 км. Двигателят е с променлива степен на сгъстяване и в зависимост от натоварването работи или като дизел, или като бензин. Емисиите СО2 на километър са 127 грама.
                      Volvo XC90 D5 '06
                      Alfa Romeo Spider 2.0 '90
                      Lancia Ypsilon 1.2 '00

ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Distinctive '02
                      ex Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '00
                      ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 '99

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                        Ако от 2010 година в ЕС направят огромен данък за емисии СО2 над 130 гр/км, както доста упорито се говори, основните двигатели на Mercedes S-класа ще станат 1,8 литра.

То вече има такъв прототип, показаха го в Женева. Mercedes S 180 DiesOtto с мощност 238 к.с., въртящ момент 400 Нм и среден разход 5,3 л/100 км. Двигателят е с променлива степен на сгъстяване и в зависимост от натоварването работи или като дизел, или като бензин. Емисиите СО2 на километър са 127 грама.
                        глей ти .. пак с изкочи с интересния материал , евала
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщение
                          АДвигателят е с променлива степен на сгъстяване и в зависимост от натоварването работи или като дизел, или като бензин.
                          работи с каквото му сипеш или има два резервоара и превключва?
                          Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Първоначално публикувано от търтей Покажи съобщение
                            работи с каквото му сипеш или има два резервоара и превключва?
                            не знам дали се шегуваш, ама според мен има предвид, че работи на по ниски обороти но с по голяма степен на сгъстяване и обратно според условията
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

На ниските обороти е дизел, като мине 4000 се включва бензин.
                              А в бъдеще ще му монтират и бутилки за метан - за натоварено градско движение!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

мултигоривните двигатели не се ползват от вчера бе момчета
                                работят с всичко
                                включително и с газгенератор
                                Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Working...
                                X